Biertap huren in Eemnes

Biertap huren in Eemnes

Een biertap huren kan eenvoudig bij Pilsjetappen.nl! Wij hebben verschillende soorten biertaps voor iedere gelegenheid. Weet je niet precies welke biertap je nodig hebt of hoeveel liter bier je daarbij wilt ? Neem dan een kijkje bij de biertap vergelijker. 

 

Zo adviseren wij voor de kleinere feesten en partijen een Heineken BLADE biertap welke een fusten met een inhoud van 8 liter gebruikt. Het grote voordeel van de BLADE is dat deze snel gebruikt kan worden, een mooi design heeft en je niet per se grote zware fusten hoeft aan te schaffen. 

 

Is het feest en daarmee het aantal personen groter dan adviseren wij om voor een tafeltap te kiezen. Hierin bieden wij twee varianten. Een tafeltap met koolzuur installatie en een taleltap welke bier op basis van luchtdruk koelt. Het grote voordeel van de biertap met koolzuur installatie is dat je de druk zelf kan reguleren en dat bier langer dan 48 uur houdbaar blijft. 

 

Het voordeel van een tafeltap welke bier koelt op basis van luchtdruk is dat er geen koolzuur benodigd is. Dit betekent dat de installatie een stuk eenvoudiger is dan de tafeltap met koolzuur installatie. De tafeltap op basis van luchtdruk is net zoals de Heineken BLADE tafeltap een plug-and-play biertap. Het nadeel van een tafeltap op basis van luchtdruk is dat de fusten wel in zijn geheel geconsumeerd dienen te worden, na 48 uur is het bier niet meer lekker.

 

Contactformulier