Hoe werkt het?

Bestelling geplaatst, en nu?

We bezorgen de bestelling op de eerste dag van jouw huurperiode binnen een afgesproken tijdsvlak. Wij nemen telefonisch contact op voor het afspreken van een tijdstip. Hierbij wordt ook een ophaalmoment afgestemd. Dit is de eerste dag nadat jouw huurperiode is verlopen. Klik hier voor meer informatie over levertijden en verzendkosten.

Geldig legitimatiebewijs

Wij vragen om een geldig legitimatie bewijs te tonen. Alleen op vertoning hiervan kunnen we de gehuurde artikelen meegeven. Wij doen een leeftijdscontrole bij afgifte! NIX18

Waarborgsom

Wij vragen een waarborgsom voor verhuurde artikelen. Deze kun je middels betaalverzoek dan wel cash op locatie betalen. Als wij het gehuurde artikel in dezelfde staat terugkrijgen, krijg je de waarborgsom terug. De hoogte van de borg kun je terugvinden in de product omschrijving. 

​Emballage 

Voor fusten en koolzuurtanks dient emballage betaald te worden. Bij inname van de fusten en/of tanks krijg je het betaalde bedrag weer terug. De hoogte van de emballage kun je terugvinden in de product omschrijving.