Biertap keuzehulp

Hulp bij kiezen biertap

Welkom bij Pilsjetappen.nl, uw partner voor het huren van professionele biertaps in Midden-Nederland. Of u nu een privéfeest, bedrijfsbijeenkomst, bruiloft of groot evenement organiseert, wij hebben de perfecte biertap voor u. Onze biertaps zijn van de hoogste kwaliteit en geschikt voor alle soorten bier, van pils tot speciaalbier.

Bij Pilsjetappen.nl streven we naar de hoogste kwaliteit en service. We bieden een uitgebreide selectie van biertaps, bierfusten en speciaalbier. Wij leveren en installeren onze biertaps op locatie, en bieden ook de mogelijkheid om zelf de biertap op te halen en terug te brengen. Onze biertaps worden na elk evenement schoongemaakt en gecontroleerd, zodat u altijd verzekerd bent van een perfect getapt biertje.

We begrijpen dat elk evenement uniek is, en daarom bieden we ook een persoonlijke service. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de juiste biertap en accessoires voor uw evenement, en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wilt u een biertap huren voor uw volgende feest of evenement? Neem dan contact met ons op voor advies en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw feest tot een succes te maken!Diverse biertap installaties zijn op de markt beschikbaar, maar welke past het beste bij jouw feest of evenement? Met dit artikel willen we je graag helpen met het maken van een goede keuze. 

Heineken Blade biertap

De Heineken Blade biertap is perfect voor het serveren van hoogwaardig bier op huisfeestjes, verjaardagen of een bedrijfsborrel. De verlichte koepel is een eye-catcher en zorgt ervoor dat het 8 liter fust gekoeld wordt. De fusten zijn koolzuurhoudend. Samen met het compressiesysteem van de Blade hoef je daarom geen koolzuur tank met C02 meter aan te sluiten. 

De Blade is erg gebruiksvriendelijk. Je hoeft enkel de stekker in het stopcontact te steken en je kunt direct aan de slag! Indien de fusten koud worden bewaard, kun je vrijwel direct een koud biertje tappen. Bij kamertemperatuur ervaren wij dat het gemiddeld 30 / 45 minuten duurt voordat de Blade het fust genoeg heeft gekoeld om een koud biertje te tappen. 

Met een 8 liter fust kun je ongeveer 30 glazen bier tappen. 

Biertap met koolzuur installatie

Een biertap met koolzuur installatie is ideaal voor de grotere evenementen. afhankelijk van het model, kun je gemakkelijk 30 tot 80 liter koud bier per uur tappen (of zelfs meer afhankelijk van het soort biertap). Het is belangrijk om vooraf te bepalen hoeveel bierglazen je ongeveer per uur wilt schenken. Hiermee kun je bepalen welk model voor jouw evenement het meest geschikt is. Wij adviseren om dit samen met de leverancier of verhuurder af te stemmen zodat je niet voor verassingen staat tijdens het tappen.

Het grote verschil met een biertap zonder C02, is dat de druk geregeld wordt met een speciale drukregelaar (welke wordt gemonteerd op de koolzuurfles). De omgevingstemperatuur bepaald hoeveel druk (Bar) ingeregeld moet worden. 

Een ander groot verschil met een biertap zonder C02, is dat bier maximaal 48 uur houdbaar is. In tegenstelling tot een biertap op basis van luchtdruk, waarbij het bier na 24 tot 48 uur in smaak en kwaliteit achteruit gaat.

Tijdens het huren van een complete biertap installatie is het noodzakelijk dat het juiste materiaal geleverd wordt. er zijn diverse bierfust koppelingen welke per biermerk kunnen verschillen. Het is daarom belangrijk om na te gaan welk biermerk je gaat schenken om zo de juiste koppeling meegeleverd te krijgen.

Als je zelf fusten hebt staan zullen wij altijd contact opnemen om er zeker van te zijn dat je zonder verassingen komt te staan tijdens jouw feest! 

 

Biertap zonder koolzuur

Ben je niet bekend met een traditionele biertap en heb je geen zin om bezig te zijn met het instellen van druk of het aansluiten van koolzuur? Dan is de biertap zonder koolzuur een perfect alternatief! 

De biertap heeft een ingebouwde luchtcompressor welke automatisch de juiste druk regelt voor een perfect biertje! Hiermee is het aansluiten van een koolzuurfles met drukregelaar overbodig geworden.

Als je kiest voor een biertap zonder koolzuur is het belangrijk dat je van plan bent om het bierfust binnen 24 uur te consumeren. De kwaliteit van je bier neemt na 24 uur namelijk af.

Pilsjetappen.nl helpt jou bij het maken van een goede keuze en het installeren van de biertap zodat je zonder verassingen komt te staan.

Ben jij net als wij, gek op bier en wil je een biertap installatie aanschaffen? Kijk kan dan is op biertap.eu voor professionele biertap installaties van Lindr. Het team van Biertap.eu heeft veel ervaring met diverse biertap installaties en levert uitstekend advies.