Veel gestelde vragen

In onderstaand FAQ vindt je antwoord op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 - 820 406 08

Op dit moment bieden wij geen beschermingsplan voor huurders aan.

Je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele kosten bij schade of diefstal. Dit is als volgt bepaald in het burgerlijk wetboek:

"De huurder is aansprakelijk voor schade aan de verhuurde zaak die is ontstaan door aan hem toe te rekenen tekortschieten in de nakoming van een verplichting uit de huurovereenkomst."

"Indien tussen de huurder en verhuurder een beschrijving van het verhuurde is opgemaakt, is de huurder gehouden de zaak in dezelfde staat op te leveren waarin deze volgens de beschrijving is aanvaard, met uitzondering van geoorloofde veranderingen en toevoegingen en hetgeen door ouderdom is teniet gegaan of beschadigd. Indien geen beschrijving is opgemaakt, wordt de huurder, behoudens tegenbewijs, verondersteld het gehuurde in de staat te hebben ontvangen zoals deze is bij het einde van de huurovereenkomst."

Wij zullen daarom altijd de artikelen bij afgifte en ontvangst gezamenlijk controleren op schade en defecten.

Annuleren kan alleen als je de huurartikelen nog niet hebt ontvangen. Dit kan voor de gehele order of voor individuele artikelen. Annuleren kan gratis tot 3 werkdagen voor de huurperiode aangevraagd worden. Wij brengen 75% van het huurbedrag in rekening indien de annulering binnen drie werkdagen voor het begin van de huurperiode wordt aangevraagd.

LET OP! De hierboven genoemde annuleringskosten zijn enkel van toepassing op huurproducten.

Om uw order the annuleren kunt u telefonisch of per mail contact opnemen.

06 - 820 406 08

info@pilsjetappen.nl

Je hebt het recht om gekochte artikelen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om artikelen retour te sturen. Dit geldt niet voor huurartikelen.

Hierbij wordt het volledige bedrag over de koopartikelen gecrediteerd. Indien de order enkel koopartikelen bevat crediteren wij ook de verzendkosten. Retourneringskosten van jouw thuisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg de website van de vervoerder voor exacte tarieven.

Indien je gebruik wilt maken van jouw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden.

Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen veertien dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Tijdens het verzenden van een product kan er altijd wat mis gaan. Zo kan het product niet aankomen of onderweg beschadigd raken. Wij dragen het risico voor de heenzending, het risico voor de terugzending is voor onze klanten.

Verzegelde producten

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is jouw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

U kunt u telefonisch of per mail contact opnemen voor het aanvragen van een retour formulier.

06 - 820 406 08

info@pilsjetappen.nl

Wij vragen een waarborgsom, dit bedrag verschilt per artikel. In de productomschrijving staat omschreven wat de borg precies bedraagt. Lever je de artikelen in dezelfde staat terug? Dan krijg je direct de waarborgsom terug!

Wij hebben ruime ervaring met gebruik van onze materialen en zullen je een goede uitleg geven! toch nog vragen tijdens huren? Schroom niet om te bellen als je er niet uit komt!

De minimale huurperiode is 1 dag.

I have an answeWanneer een defect, diefstal of vermissing zich voordoet, kun je telefonisch contact opnemen. onze storingsdienst is beschikbaar via 06 - 820 406 08.

Mocht er niet worden opgenomen, stuur dan een Whatsapp bericht zodat wij je alsnog kunnen helpen.r

Zodra je bestelling zwak alcoholische drank bevat dien je jezelf te legitimeren. Indien je nog geen achttien jaar oud bent kunnen wij de artikelen niet meegeven!

Kijk op NIX18 voor meer informatie.

Schoonmaken is geen vereiste. Wij stellen het wel zeer op prijs als de huurartikelen enigszins acceptabel teruggeeft.

Voor het verlengen van de huurperiode kun je telefonisch contact met ons op nemen via 06 - 820 406 08